Genbrug os – for dit barns fremtid.

Hos Little Savage går vi ind for recycling af børnetøj. Både for vores planets og vores børns fremtid. Derfor tager jeg dit brugte Little Savage Merino retur, når dit barn er vokset ud af det. Du får 20% rabat på den næste størrelse du køber – og når jeg har renset dit returtøj sælger jeg det her på siden, til halv pris !! Det er da smart !

På den måde kan du fylde skabet med lækkert Little Savage genbrugsbørnetøj med god samvittighed. Både for dit barns og for fremtidens skyld.

Alt hvad du køber på min hjemmeside eller i butikken, kan du returnerer efter endt brug. Jeg producere og forhandler en kvalitet der kan tåle at blive brugt og genbrugt. Så kom og byt det tøj dit barn er vokset ud af, så sælger jeg det videre til de faste kunder eller nye kunder der gerne vil prøve det skønne uld.

Det jeg har fået retur efter endt brug – kan du se og købe her med 50% prisreduktion !!

Den bevidste forælder vælger brugt babytøj.

De fleste forældre vil gerne give deres små guldklumper det allerbedste. Intet er for godt eller for fint til vores dyrebareste eje. Derfor føler mange af os naturligvis også, at vi bliver nødt til at medbringe den store pengepung, når vi med forventningens glæde for det nye liv, der snart begynder, fylder skabet med nyt, dyrt babytøj. For økologi og bæredygtighed koster. I Hvert fald på den korte bane. Little Savage vil gerne være med til at give vores produkter videre i et økosystem – så andre får glæde af det tøj der er brugt, men som ikke fejler noget. For dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet til dit barn.

Genbrug børnetøj – Det grønne guld.

Når vi køber tøj til vores børn, er det sjældent, at vi har tid eller råd til at gå specifikt efter babytøj uden kemi og brugt børnetøj generelt. I en småbørnsfamilie skal det ofte gå stærkt, når der skal shoppes. Midt i en travl hverdag med arbejde, vuggestue og tøjvask ender det desværre ofte med at blive det første, bedste og ikke mindst billigste, der rammer kurven. For det er trods alt vigtigere at bruge tid med sine guldklumper frem for at shoppe. Hos Little Savage har jeg gjort forarbejdet for dig, der gerne vil give dit barn naturligt brugt børnetøj med fokus på kvalitet, komfort og bæredygtighed. Jeg har allerede designet børnetøj i de bedste materialer og nye, unikke designs med fokus på økologi og bæredygtighed. Så alt, du skal gøre, er at vælge det, der passer til dit barns behov.

I mit sortiment finder du både bodyer med ekstra knapper til at vokse i, bodyer med velcrolukning, bukser med lommer, der kan bruges som shorts, huer, svøb, heldragter og savlesmækker m.m.. Alt i det fineste materiale og designs uden kemi eller andre sundhedsskadelige stoffer.

Mere natur i byen med genbrugstøj til børn.

Jeg lancerede Little Savage i 2017 med en missionen om at bringe ‘naturen ind i hverdagen’. Det betyder, at der er de strengeste krav til det tøj, du køber hos mig. Vores varer er naturligt producerede, certificerede og altid med fokus på den højeste kvalitet. Jeg lægger stor stolthed i at udvælge det bedste og tyndeste merinould, så du altid kan købe en dansk produceret, bæredygtig løsning med styles, der har flere funktioner og ikke mindst et retursystem for dine brugte Little Savage uld varer .

Det betyder rigtig meget for vores klode, hvilke materialer vi benytter til at fremstille det, vi iklæder os. Derfor bruger jeg eksempelvis både 100 procent dansk produceret OEKO-tex merinould til mit tøj samt tysk produceret læder med den højeste miljøcertificering til mine håndlavede tasker. Læderet er desuden vegansk garvet uden brug af kemikalier. Mit sortiment af børnetøj og tilbehør kan genbruges igen og igen og gennem generationer. Det, mener jeg, bidrager til en mere bæredygtig klode. For vores alles skyld. Så vi kan købe mindre og bedre. Og samtidig nyde glæden ved, at vores børn kan bære tøj, der er skabt i kærlighed til jord og repræsenterer æstetisk omtanke, afslappethed og livsglæde. Det kræver blot ganske få ændringer at være med til at sætte et grønt præg på fremtiden.

Mit håb er, at jeg med mit koncept med økologisk genbrugstøj til børn kan være med til at skabe en positiv forskel for vores børn. Hvis du vil være med til at passe på kloden, når du vælger dit babytøj, så tag et smut forbi min website eller kom forbi butikken og tjek mit sortiment af økologisk genbrugstøj til børn og øvrige produkter ud. Har du spørgsmål, eller ønsker du kyndig personlig vejledning, så er du også altid meget velkommen til at kigge forbi min butik.

Jeg elsker at fortælle om det, jeg tror så meget på.