Alle priser på siden er inklusiv moms og i danske kroner. Hos Little Savage kan der betales med følgende betalingsformer:
Dankort
VISA-kort
MasterCard
Maestro
MobilePay (72371)
PayPal

Bankoverførsel
Ved bankoverførsel bedes du oplyse dit ordrenummer:
Reg.nr. 5479
Kontonr: 0823500
Bank: Nykredit

Vær opmærksom på, at bankoverførsel ikke dækker indsigelsesordningen og at varerne først bliver afsendt når betalingen er registreret.

Online betaling med kort.
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet med det samme.
Der betales via sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.
Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb. Der tages ikke kortgebyr på littlesavage.dk

Levering og FRI fragt ved køb over 699kr.
Normalt har du varen næste dag ved bestilling dagen før inden kl. 11.00, ellers er levering 2-4 hverdage såfremt at varen er på lager.
GLS bringer ikke ud i weekender

Såfremt pakken ikke er afhentet på posthuset eller i pakkeshoppen i den givne tidsfrist, bliver pakken returneret til littlesavage.dk og vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr svarende til vores faktiske udgifter for at sende pakken på ny. Det samme gælder, hvis der er oplyst forkert navn eller adresse på bestillingen og den derfor kommer retur.

Udland:

Vi sender gerne pakker til adresser uden for Danmark.
Pakker til adresser udenfor Danmark sendes med Post Nord. For information om internationale fragtpriser henvises til GLS’s prisberegner: https://gls-group.eu/DK/da/lejlighedsvise-forsendelser/prisberegner
Salg til lande uden for Danmark: Der afholder kunden selv udgift til forsendelse, ansvaret for told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt varen købt hos Little Savage. Told eller afgift skal afholdes af kunden.

Bestilling
Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Gælder dog ikke forudbestillinger.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt til info@littlesavage.dk mundtligt på +45 38873399. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet når du handler online

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, for varen, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger modtaget fra dig, dog uden leveringsomkostninger og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Little Savage, Læderstræde 13, 1201 København K., Denmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Little Savage, Læderstræde 13, 1201 København K., Denmark

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Om os

Little Savage, Læderstræde 13, 1201 København K., Denmark.

CVR: 39282267
Etableringsår: 2017
Organisationsform: Personlig ejet virksomhed.

Persondatapolitik
Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

For at du kan indgå aftale med os på littlesavage.dk har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos littlesavage.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte i littlesavage.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret

Som registreret hos littlesavage.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til littlesavage.dk via e-mail info@littlesavage.dk

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på littlesavage.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere littlesavage.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@littlesavage.dk  eller på telefon +45 38873399. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 10.02.2021.

Kontakt os