Bærerdygtighed i valg af naturlige og giftfrie materialer til vores børn

Little Savage er et dansk tøjmærke startet i 2017 af Bettina Foltinger. Det er baseret på mine erfaringer, værdier og holdninger fra min tid i Australien, hvor jeg forelskede mig i merinouldens fantastiske og naturlige egenskaber.

Med Little Savage ønsker jeg også at udfordre måden, hvorpå tøj produceres, sælges og anvendes på. Det er vigtigt for mig, at vi passer på miljøet ved at reducere transport og bruge danske virksomheder, for at bevare arbejdspladser.

Little Savages filosofi er at bringe naturen ind i hverdagen, ved at forhandle naturligt produceret, certificeret og bekvemmeligt helårs uld af høj kvalitet og lang holdbarhed, så det kan bruges igen og igen.

Valg af materialer har den største påvirkning på miljøet og ved at vælge med omhu gør vi en forskel. Hos Little Savage gør jeg mit bedste for at producerer og forhandle biologiske nedbrydeligt merinould uden kemiske påvirkninger af dit barn.

Jeg producerer ikke sæsonvarer, men børnetøj i tidsløst design, der kan bruges året rundt og i flere sæsoner. Det handler om slow fashion og bærerdygtighed i valg af naturlige og giftfrie materialer til vores børn, at købe mindre og vælge rigtigt – for at citere Vivienne Westwood.

God fornøjelse og jeg håber at I vil elske produkterne, lige så meget som jeg gør.