Om Little Savages Håndlavet Læder tasker og -suttesnore

På videoen her kan du se hvordan de håndlavet tasker og suttesnore bliver lavet på Anettes gård på midtsjælland. Taskerne kan bruges som minimalistisk Pusletaske, lille børnekuffert, toilettaske, kamerataske, til opbevaring og meget mere.

Jeg er stolt af at producerer mine tasker og suttesnore, sammen med Anette der er sadelmager, i dette certificeret, miljømæssige og hudvenlige naturlæder, der grundet sin skånsomme garvning med plantemateriale er mere sart end industriel kemisk masseproduktion og får en skøn patina ved brug.

Et autentisk materiale, der er åndbart, føles varmt og blødt og ikke mindst får taskerne en skøn naturlig patina ved brug, der minder en om brugen gennem tiden.

Det tyske firma Ecopell GmbH har siden 1992 produceret og distribueret vegetabilsk garvet naturlæder af høj kvalitet, og er unik i hele verden!

Ecopell er et af ​​de mest miljømæssige og hudvenlige naturlæder på markedet. Dette kvalitetsmærke opnår de ved hjælp af vegetabilsk garvning af værdifulde og bæredygtige tanniner samt farvning uden tungmetaller. Læderet har autentiske naturlige mærker, som understreger dets ægthed og repræsenterer dyrets gode liv.

Du kan tjekke miljøcertificeringen på læderet, ved at se databladet herunder:

DOWNLOAD DATABLAD