Babytøj til jeres næste rejse

Babytøj til jeres næste rejse

Børnetøj til alle slags eventyr

Er du ved at planlægge næste store og måske endda første eventyr for jeres familie bestående af småbørn og babyer?

Der er en række punkter man som forældre til babyer og små børn bør være opmærksomme på, når det kommer til beklædning til turen. Om det er en ferie i tropisk temperatur eller eventyr i de kolde brede grader, så er det yderst vigtigt, at børnene kan ånde i tøjet og opnå den bedste komfort. Det giver både børn og forældre en bedre oplevelse. Dette gælder både under flyveturen, togrejsen, den lange biltur eller andet transport. Men i særdeleshed også på selve ferien. Hvordan kan man pakke bedst muligt og mest praktisk til alt dette uden at skulle gå på kompromis med stil og komfort? For os er svaret let - børnetøj i merinould. Her er nogle dyrebare tips til småbørnsforældre til det næste eventyr - hvad enten det er outdoor ferie med masser af aktivitet, storbys ferie med sightseeing og lange dage eller badeferie med fuld solskin og ren afslapning.

Merinouldens alsidighed

Merinould er en fantastisk materiale til børnetøj, da det har en række fordele. Først og fremmest er merinould naturligt blødt, åndbart og let, hvilket gør det behageligt for børn at have på, uanset vejrforholdene. Det er også et varmt materiale, der holder børnene varme, selvom det er fugtigt eller koldt.

Merinould er også en god mulighed, da det er et slidstærkt materiale, der kan tåle slid og stræk. Dette er en fordel, når man tænker på de mange bevægelser og aktiviteter, børnene vil deltage i, når de er udenfor. 

Endelig er merinould et bæredygtigt og miljøvenligt valg. Det er et naturligt materiale, der er biologisk nedbrydeligt, og som er produceret på en måde, der respekterer dyrevelfærden. Hos Little Savage er vi stolte af at have et bæredygtigt fokus, og vores produkter er lavet på danske fabrikker, der tager hensyn til både miljøet og arbejdsforholdene for de ansatte. Læs mere her.

 

Outdoor børnetøj

Når det kommer til outdoor tøj til børn, kan det være svært at finde noget, der er både praktisk og stilfuldt. Ofte er outdoor tøj til børn tungt og besværligt at have på, hvilket kan begrænse børnenes bevægelsesfrihed og komfort. Merinould kan dog være et godt alternativ, da det er let og behageligt at have på, samtidig med at det beskytter mod både kulde og varme.

Når det kommer til rejsen til et tropisk klima, på eksempel Bali, er merinould også en god løsning. Selvom det er et varmt og fugtigt klima, kan det stadig blive køligt om aftenen eller inde i airconditionerede rum. Merinould er åndbart og let, hvilket gør det ideelt til at regulere kroppens temperatur og holde børnene varme og komfortable i forskellige klimaer. Ofte oplever man at blive forkølet på de varme ferier fordi man glemmer, at der oftest er aircondition på værelserne, som køler kroppen ned efter mange timer i solen. Derfor kan man være på forkant og pakke børnetøj, som både dækker behovet i både varme og kolde temperaturer.

Merinould er også et naturligt antibakterielt materiale, der ikke kræver hyppig vask. Det kan bære på flere dage uden at blive lugtende, hvilket gør det nemt at vedligeholde og ideelt til at rejse med.

Samlet set er merinould et fantastisk materiale til baby- og børnetøj, der giver en god balance mellem funktionalitet og æstetik. Hos Little Savage har vi fokus på at skabe baby- og børnetøj, der er af høj kvalitet, samtidig med at det er stilfuldt og behageligt for børnene at have på. Vores tøj og accessories i merinould er en alt-i-en løsning, der kan bruges hele året rundt, både i et utilregneligt klima og skiftende vejr. 

Anbefalinger til dit næste eventyr

Vi anbefaler bl.a. vores merinould heldragter til babyer og småbørn. Heldragterne i 100% merinould er perfekte både som undertøj, nattøj eller rejsetøj. Den er solbeskyttende og kan derfor beskytte børnenes hud fra solens UV stråler. Hvis barnet begynder at svede og få det varmt, hjælper dragten med at regulerer kroppens temperatur - omvendt, hvis barnet begynder at fryse i airconditionen eller fordi de har sparket dynen af, så varmer merinoulden og sørger for at barnet holder temperaturen. Desuden giver den perfekt komfort og er en alt-i-en løsning til dit barn, da heldragten sørger for at tøjet ikke kravler op og samtidigt kan børnene bevæge sig frit i det strækbare materiale. Er du mere til kortærmede heldragter, så er vores playsuits det oplagte valg.

Rejser du med en nyfødt bør du erhverve dig en body med velcro. Den har kuvertåbning på skulderen, så man kan trække bodyen ned af kroppen i stedet for over hovedet. Dette gør tøjskiftet en del nemmere. Der er desuden 2 lukninger, så baby kan vokse og få glæde af bodyen i længere tid. Lukningerne er i velcro, hvilket betyder at dit barn kan få skiftet bleen stående. Det er helt perfekt, når man har et aktivt og en smule utålmodig tumling. Funktionaliteten på bodystocking øges ved lommen på ærmet, som kan lukkes om hånden, så baby ikke kradser sig i ansigtet. 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.