Little Savage Agave uld

Om Little Savage

Man skal tage børn seriøst. Little Savages mission er at bringe naturen ind i hverdagen med tidløst og bekvemmeligt helårs merino til vores børn. Produceret af danske virksomheder i Danmark og Europa.

Portrætfoto Bettina Foltinger

Kompromisløst naturligt

Jeg startede Little Savage i 2017 med et stort ønske om, at udfordre måden, hvorpå børnetøj produceres, sælges og anvendes. 

Væk med køb-og-smid-væk kulturen og i stedet et kompromisløst fokus på høj kvalitet, naturlige materialer og lækker forarbejdning, der giver tøjet høj brugbarhed og lang levetid.

For vores natur og vores børns skyld.

Det er af stor betydning for mig, at vi passer på miljøet ved at bruge gode og naturlige råvarer, producere bæredygtigt og reducere transport og bruge danske virksomheder, for at bevare lokale arbejdspladser.

Lækkert tøj der er så skønt, blødt og tidløst at vores børn har lyst til at bruge det længe, og i så god kvalitet at det kan bruges igen og igen, og gå i arv.

Det er for mig, hvad bæredygtighed også handler om.

Valg af gode materialer har den største påvirkning på miljøet og ved at vælge med omhu og ikke gå på kompromis, gør vi en forskel. Hos Little Savage gør vi vores bedste for at producere og forhandle tøj af biologisk nedbrydeligt merinould uden kemiske påvirkninger af dit barn.

Vi producerer ikke sæsonvarer, men skønt børnetøj i tidløst design, der kan bruges året rundt. Det handler om slow fashion og bæredygtighed i valg af naturlige og giftfrie materialer til vores børn. At købe mindre og vælge rigtigt – for at citere Vivienne Westwood.

Jeg håber at I og jeres børn vil tage godt imod og elske produkterne, lige så meget som vi gør.

Kærlig hilsen

Bettina Foltinger.

Indehaver og stifter af Little Savage 

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.