Baby med uld og sut

Unikt fint merinould

LITTLE SAVAGE BABYTØJ I DANSK PRODUCERET OEKO-TEX® STANDARD 100 cert. nr. 84916 DTI 100 % MERINOULD.

Hvordan tøjet er produceret og under hvilke forhold, er vigtigt for mig.

Mine super tynde og bløde tekstiler er nøje udviklet og fremstilles på GOTS certificeret fabrikker i Danmark og resten af vores produktion, foregår på en dansk fabrik i Europa. Tekstilerne er OEKO-TEX® STANDARD 100 cert. nr. 84916 DTI certificerede, hvilket garanterer, at der ikke er skadelige kemikalier i tøjet.

På den lille video kan du se hvordan vores merinould bliver produceret på fabrikken i Danmark.

Vi syr på danske BSCI- og FAIRWEAR-auditerede fabrikker i Europa. Det sikrer, at Little Savage merino uld bliver produceret under gode og sikre forhold – som naturligvis løbende bliver kontrolleret af en uafhængig tredjepart.

Jeg accepterer ikke mulesing og kan med sikkerhed sige, at vores garnleverandører udelukkende anvender uld, der er dokumenteret 100% mulesing-fri. Derudover stilles der tydelige krav om efterlevelse af Five Freedoms, der er OIE’s (World Organisation for Animal Health) standarder for dyrevelfærd.

Little Savage er vilde med produkter i merinould.

Min egen specielfremstillet merinould er en let og fleksibel strik, som har nogle fantastisk gode og naturlige egenskaber. En af egenskaberne er, at denne uld er temperaturregulerende. Når de små ikke selv kan give udtryk for om de har det for varmt eller koldt, så sørger merinoulden for at regulere kropstemperaturen, både om vinteren og sommeren.

Det betyder med andre ord, at du med denne type uld altid kan være tryg ved, at din baby har det dejligt lunt når det er vinterkoldt, og ikke bliver for varm når temperaturerne stiger. Samtidig er det ekstremt blødt og kradser ikke. Vil du forkæle dit barn med kvalitetstøj, er du således kommet til det rette sted. Se mit udvalg her på hjemmesiden.

Det unikke ved mit produkter er, at hele kollektionen er fremstillet i eksklusiv merinould, af ekstraordinær tynd uldfibre i flad vævning og er derfor ekstremt blød mod kroppen og behagelig at have på.

Det er ekstremt komfortabelt !

De fleste, der har prøvet merinould, har som regel ikke lyst til at gå i andet. Kombinationen af uldens egenskaber og de luksuriøse og bløde tekstiler føles bare godt. Da merinould naturligt nedbryder bakterier og udvikler mindre lugt, kan man i øvrigt sagtens beholde det på, længe, og skal ikke vaskes så tit.

Komfort og kærlighed med merinould

Som forælder vil man gerne give sit barn den bedste og mest behagelige start på livet. Det kan være svært altid at vurdere, om den lille guldklump har det lidt for varmt eller lidt for koldt. Man kan altid mærke efter i nakken, og hvis du mærker en almindelig kropstemperatur, så har baby det som regel fint. Men i et skiftende klima, som vi kender det i Danmark, kan det være tidskrævende at skulle tage babytøj af og på dagen lang. Her kan det være rart med en løsning som merino, hvor du altid kan være sikker på, at den lille mus er tempereret og har det behageligt.

Merinould er et materiale, der begår sig i både regn og slud såvel som i varme. Det er et naturskabt vidunder, der fungerer i alle årstider. Med vores økologiske babytøj i uld sikrer du dig, at dit barn på alle måder altid har det så behageligt som muligt. Der er nemlig en række fordele ved ulden, hvor vores børns komfort absolut er i højsædet.

T-shirt Logo print Little savage

Babytøj for velvære og natur

Den gennemsnitlige fibertykkelse i vores merinould er tyndere end et hårstrå, der er 60 micron. Det giver en superblød og let fornemmelse og kradser slet ikke på kroppen. Det er babytøj med tanke for både naturen og barnets velvære.

Der er en lang række fordele ved at bruge merino, når man laver tøj til nyfødte og babytøj. Det er sensitive små væsener, som påvirkes rigtig meget af deres omgivelser. Vi ser det derfor som vores fornemmeste opgave at sørge for, at de klædt forsvarligt og behageligt på. Måske er dit barn et af dem, der sover lidt uroligt. Med merino kan du faktisk være med til at give din baby en bedre og roligere søvn.

Little Savage Merinould i spundet i speciel tyndt og er derfor særligt velegnet til sart hud og børn med eksem med sin bløde og lette fornemmelse. Der er heller ingen fare for, at den lille føler irritation eller bliver fugtig. Denne type uld absorberer nemlig op til 33 procent af sin egen vægt uden at føles våd. På den måde er baby altid tør tæt på kroppen.

Det er også videnskabeligt bevist, at merino beskytter mod UV-stråling og derfor er særligt velegnet til babytøj. Med sin smuds- og vandafvisende effekt er det også et godt materiale til overtøj til børn. Og så har merinould resistens over for mikrobiel vækst, bakterier og sved og er flammehæmmende. Med vores merinould får du altså babytøj uden kemi, der arbejder med jordens og vores børns naturlige velvære. Nå ja, og så holder merinould farven i hele tøjets levetid. Det betyder, at vi kan købe mindre tøj og til gengæld have det i længere tid. Det er bæredygtigt både for dine og naturens ressourcer.

Se hele merinould kollektionen

Merinould – Babytøj med positiv historie. Made in Europe.

Ulden stammer fra merinofåret, der kan spores helt tilbage til middelalderen i Spanien. Fåret opdrættes for sin uld og er meget udbredt i Australien, New Zealand, Sydafrika og Sydamerika.

Det betyder alt for mig, at de får, vi får ulden fra, har et godt liv. Særligt i Australien har man været slem til at bruge mulesing, der er et smertefuldt indgreb, hvor man fjerner hudfolder ved fårets bagparti for at undgå, at fluer lægger æg. Hos Little Savage kan jeg med sikkerhed sige, at alle vores leverandører udelukkende anvender uld fra får, der ikke har været udsat for mulesing.

Mine metervarer bliver strikket i den tyndeste og tætteste kvalitet, der gør at den er speciel og ekstra blød.

Det er vigtigt for mig, at uldvaren bliver strikket og fabrikeret i Danmark, så vi undgår mest muligt transport, støtter danske arbejdspladser og hurtigt kan producere, præcis det vi har behov for. Og ikke mere.

I mit sortiment af lækkert børnetøj i merinould, finder du alt lige fra body med ekstra længde til at vokse i, uni-sex sporty heldragt/natdragt, strop top, T-shirt, bukser, beanie hue eller en fin savlesmæk i uld. Jeg har alt lige fra den fine økologisk savlesmæk til Sleepgown og Svøb til nyfødte eller Bamsejakke i børstet uld til børn. Det er med andre ord alt, hvad man kan begære inden for babytøj uden kemi, men med masser af historie og super pasform.

Lad os hjælpe dig med det bedste til dit barn

Vi elsker uld og er altid klar på at dele vores passion for denne fantastiske naturressource med vores kunder. Tag et smut forbi vores website og se det store udvalg af tøj til nyfødte og tøj til piger og drenge i merino. Eller besøg os i vores butik. Vi er vilde med vores produkter og står altid klar med et smil og kyndig vejledning i økologisk børnetøj med fokus på veltilpasse børn og uspoleret natur.

Vi er selvfølgelig også altid klar til at hjælpe på 38 87 33 99 eller kundeservice@littlesavage.dk 

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.