BLACK FRIDAY - HOW TO

BLACK FRIDAY - HOW TO

 

Black Friday er blevet en global tradition, hvor forbrugere jagter de bedste tilbud og rabatter på en bred vifte af produkter. Dagen følges ofte af Black Week, Cyber Monday og andre udsalgsbegivenheder, der ofte varer flere dage. Dette kan medføre en betydelig mængde overforbrug og køb, der måske ikke altid er nødvendige. Her er nogle måder, du kan være bæredygtig og ansvarlig i forhold til Black Friday:

 

1. Lav en købsliste: Før Black Friday begynder, skal du lave en liste over de ting, du virkelig har brug for. Dette kan hjælpe dig med at undgå impulskøb og fokusere på de produkter, der virkelig tilføjer værdi til dit liv.

2. Vurder dit behov: Overvej om de annoncerede tilbud og rabatter faktisk opfylder et behov. Nogle gange kan den "rabat" du får, narre dig til at købe noget, du ikke har brug for.

3. Køb bæredygtigt: Hvis du beslutter dig for at shoppe på Black Friday, kan du overveje at købe fra bæredygtige mærker og butikker, der prioriterer miljøvenlige og etiske produkter. Dette kan hjælpe med at støtte ansvarlig forbrug.

4. Kvalitet over kvantitet: Prioriter kvalitet over kvantitet. Køb produkter, der er holdbare og vil vare i lang tid, i stedet for at købe billige, engangsprodukter.

5. Genbrug og opcykling: Overvej at købe brugte produkter eller reparere og opgradere de ting, du allerede har, i stedet for at købe nyt.

6. Støt lokale forretninger: Black Friday er også en lejlighed til at støtte lokale forretninger. Ved at handle lokalt kan du bidrage til at styrke din lokale økonomi og mindske miljøpåvirkningen fra langtransport af varer.

7. Undgå overforbrug: Husk, at det bedste tilbud er ikke altid det billigste produkt. Tænk på de langsigtede omkostninger og konsekvenserne af dine køb.

8. Vælg bæredygtige materialer: Hvis du køber tøj eller tekstiler, kan du overveje produkter lavet af bæredygtige materialer som merinould, økologisk bomuld eller hør. Disse materialer er ofte mere holdbare og miljøvenlige.

Ved at tage disse skridt kan du gøre din Black Friday 'oplevelse' mere bæredygtig og ansvarlig. Det handler om at tænke over dine indkøb, støtte produkter og mærker, der værdsætter miljøet og arbejder for at skabe en positiv indvirkning. Samtidig kan du undgå overforbrug og fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig og din families liv.

"Hos Little Savage får du gode priser på høj kvalitet året rundt - uanset om det er Black Friday, Black Week, Cyber Monday eller andre former for udsalgsdage."

For os er det nemlig vigtigt ikke at bidrage til tilbudsræset og overforbrug. Derfor har vi igen i år valgt ikke at tage del i Black Friday. Det betyder meget for os, at vores kvaliteter altid er i top og vores priser altid er fair og ikke kun på udvalgte datoer på året.

Vi har ingen kollektioner og vores helårsuld i minimalistisk desgin går aldrig af mode. Derfor kan vores tøj bruges igen og igen. For os handler det om at købe mindre, men bedre. Derfor kan du altid regne med at få høj service og kompromisløst naturlig kvalitet hos os.

Husk, at vi ALTID har Mix & Match, hvor du får 15% ved køb af min. 3 stk. tøj. Derudover laver vi løbende pakketilbud, som du kan benytte dig af. På den måde shopper du kun det du skal bruge og får brugt.

Køb ansvarligt med omtanke for både baby og miljø.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.