Bliv klogere på de mennesker, som syer vores tøj

Bliv klogere på de mennesker, som syer vores tøj

Hos Little Savage ønsker vi at dække alle aspekter af bæredygtighed – det er alt lige fra vores aftryk på planeten, vores børns fremtid og ikke mindst den sociale bæredygtighed, som vedrører de mennesker, som vi berør eller er involveret i vores brand. Transparens er en vigtig del af vores arbejde og indebærer både åbenhed og ærlighed i vores handlinger og kommunikation. Det er nøglen til gennemsigtighed og tillid mellem os og dig.

Vi ville gerne dele historien om de mennesker, der laver vores tøj, med dig, fordi vi ved, at det betyder lige så meget for dig, som det gør for os. At tænke og handle ansvarligt er en integreret del af vores måde at drive forretning på og det tænkes ind i alt, hvad vi gør.

Tøjproduktion i Danmark og Ukraine

Alle vores 100% OEKO-TEX merinould styles er designet af Little Savage i hjertet af København, Danmark. Vores metervarer strikkes først i Danmark og køres derefter i biler til en dansk ejet fabrik i Ukraine, hvor tøjet bliver syet. Vi tog os tid til at finde den rigtige fabrik, der kunne sy vores tøj med omhu og kærlighed. Et sted, der fokuserer på mennesker og ikke på maskiner, profit og fast fashion. Vores dygtige syerske arbejder under sikre og retfærdige vilkår, som gør at de kan levere en kompromisløs kvalitet. Derfor er vi stolte af den måde vores tøj er produceret på.

Hovedfabrikken er baseret i byen Lviv i det vestlige Ukraine og beskæftiger omkring 250 ansatte, hovedsageligt kvinder, som er højt kvalificerede og mestrer deres håndværk. Mange af medarbejderne er familier, der har været på fabrikken i årevis. Deres dygtighed og omsorg for det tøj, de syr for os, er en vigtig del af Little Savage.

Støtte og sammenhold

Som så mange andre så vi med rædsel, da krigen ankom til Ukraine; vi følte frygt og sorg for alle ukrainere og bekymring for folkene på vores fabrik. I de tidlige dage stoppede al produktion, da folk blev hjemme eller flygtede til landsbyer eller over grænsen. Men snart vendte folk tilbage, trods det at alle fik løn da fabrikken måtte lukke i en periode. Loyaliteten var gensidighed og for os er det vigtigt at samarbejde med virksomheder, som passer på deres medarbejdere. Vi valgte at beholde fabrikken, som i så mange år har syet vores tøj og leveret et imponerende stykke tøj, som man ikke finder mange steder. Ved at vise vores støtte og opbakning, kan vi i dag med stolthed sige, at vi fortsat får glæde af de samme syersker, som vi altid har arbejdet sammen med.

I dag er maskinerne begyndt at snurre igen og der bliver klippet og syet. Beslutsomhed og håb for fremtiden er deres drivkraft, som vi ser mange steder i Ukraine i dag. Der er en ny form for normal på fabrikken nu; nogle er indkaldt til hæren, alarmer lyder og advarer om mulige angreb og strøm svigter med mellemrum. Trods udfordringerne holder fabrikken åben, en vigtig indtægtskilde for familierne og måske til tider en kærkommen distraktion. Little Savage er glad for, at vi på en beskeden måde, med vores loyale kundefællesskab, kan støtte befolkningen i Ukraine i en svær tid. Sammen er vi bedre.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.