Forår i luften

Forår i luften

Forårssæsonen bringer solskin, blomster og et uforudsigeligt vejr, der kan skifte fra varmt til køligt på et øjeblik. Når du klæder dit barn på til det skiftende forårsvejr, er det vigtigt at vælge tøj, der holder dem lune, komfortable og tilpas hele dagen. Hos Little Savage, vi har et bredt udvalg af forårstøj til babyer og børn, der passer til enhver lejlighed og ethvert vejr. Lad os udforske nogle af vores favoritter:

Merinould er perfekte valg til forårstøj til børn, da det er naturligt åndbar og temperaturregulerende. Vores udvalg af merinouldsbodystockings, bukser og t-shirts holder dit barn varmt på kølige forårsdage og kølige, når solen bryder igennem skyerne. Forårsmånederne kan være uforudsigelige med hensyn til temperatur, så lag-på-lag-tøj er nøglen til at holde dit barn komfortabelt hele dagen. En let vest er det perfekte tilbehør til at tilføje varme uden at overophede dit barn. Vores udvalg af lette og åndbare veste kommer i Nougat, Agave og vores nye Rust. Find det perfekte match til dit barns forårsgarderobe.

Intet fuldender et forårsoutfit som en sød hue eller en blød strikketrøje. Vores udvalg af huer og strikvarer til børn er ikke kun varme og hyggelige, men også stilfulde og sjove! Lad dit barn udtrykke deres personlighed med vores farverige strik og huer. Hvad enten du er til en sej hipsterhue eller cute alpaca hue med pom pom.

Forårstøj til børn skal være stilfuldt, komfortabelt og funktionelt, og hos Little Savage har vi alt hvad du behøver for at opfylde disse behov. Udforsk vores udvalg af bodystockings, bukser, veste, t-shirts, huer og meget mere i vores butik i Læderstræde i København, Danmark, og klæd dit barn på til succes denne forårssæsonen!

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.