Home Party - hvad er det?

Home Party Little Savage

Hvad er et Home Party?

Et Home Party er shopping og tid med veninderne i jeres trygge rammer. Det kan sammenlignes med en hyggelig dag med veninderne eller mødregruppen. Du er værtinde, inviterer de gæster, som du ønsker og sætter samtidigt rammerne for hyggen til arrangementet. Om det skal være en formiddag til kaffe og kage eller en eftermiddag med noget frokost er helt op til dig som vært/værtinde. Vi kommer og fremviser et udvalg fra vores kollektion, som du kan se og mærke - samt få den rette vejledning til lige netop dit behov. På selve dagen har I mulighed for at shoppe kollektionen med en masse fordele.

Dette er den perfekte kombination for dig, som gerne vil mærke og opleve merinouldens fantastiske kvalitet og egenskaber samt få vejledning. Hvad enten det gælder størrelser, tøj forbrug eller noget helt tredje, så er vi til rådighed og hjælper dig bedst muligt. Få eksklusiv adgang til vores nyeste styles og vær de første til at få fingrene i det lækre uldtøj. Har du nogle særlige ønsker til hvilke produkter, som skal fremvises, vil vi naturligvis tage højde for det.

3 gode grunde til at holde et Home Party

1. Eksklusive fordele og rabatter for både dig og dine gæster. Du får en gave for ulejligheden og både du og dine gæster shopper med ekstra gode fordele.

2. Du bliver værtinde for en fantastisk dag med veninderne, hvor I får mulighed for at shoppe i jeres ønskede set up med masser af tid til at hygge imens.

3. Personlig vejledning og inspiration i jeres tempo - vi står for alt det praktiske med shoppingen.

Generelt set kan homeparties være en sjov og afslappet måde at opdage og købe produkter på, samtidig med at man tilbringer tid med venner, mødregruppe, kollegaer eller familie. Som vært bliver du desuden belønnet med en værtindegave, som tak.

Kontakt os på kundeservice@littlesavage.dk for mere info.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.