Juletips til en skøn december

merinould tøj jakke baby

December & julehygge: Tips til en stemningsfuld jul

December er en travl måned med juleindkøb, familiesammenkomster og praktiske gøremål. Men det er også indbegrebet af hygge og forkælelse med hele familien. Brug disse tips til at skabe en magisk og mindeværdig julemåned for de små:

Julekalender: Først og fremmest skal årets julekalender på plads, så I kan tælle ned til den vigtigste dag - nemlig juleaften den 24. december. Udover de klassiske chokolade julekalender og pakkekalender, kan man også lave en aktivitets adventskalender. Find små simple ting og pak det ind til 4 skønne gaver, som giver et hint til dagens aktivitet - det kunne for eksempel være julebagning, hvor hintet kunne være bageforme. Kun fantasien sætter grænser.

Julebagning: Bag julekager og del dem med venner og familie. Duften af friskbagte julekager med smage af vanilje, appelsin, kanel, kardemomme og nelliker kan virkelig sprede glæde og hygge. Lad børnene trykke forme af honningmænd, juletræer, stjerne og hjerter, pynt derefter med kulør i regnbuens farver.

Juleudsmykning: Pynt dit hjem med julelys, guirlander og julepynt. Saml hele familien og skab en hyggelig atmosfære ved at placere nisser, julehjerter, gran og julestjerner rundt omkring i hjemmet. Du kan også lave DIY-julepynt for at tilføje lidt personlighed til pynten. Det er med til at skabe skønne minder for de små.

Familietraditioner: Dyrk familiens egne juletraditioner. Om det er at lave juledekorationer sammen, lave en særlig julemiddag eller synge julesange, så er det disse små ritualer, der skaber varme minder.

Giv tilbage: Gør noget godt for andre. Det kan være at donere til velgørenhed, deltage i frivilligt arbejde eller lave små gerninger for dem omkring dig. Deling og omsorg er centralt for juleånden.

Gaveindpakning: Gør gaveindpakningen til en sjov aktivitet. Lav din egen indpakning med personlige detaljer og kreativitet. Det kan være en fornøjelse både at give og modtage smukt indpakkede gaver.

Fællesskab: Saml venner og familie. Julen handler om fællesskab og nærvær. Besøg lokale julemarkeder, skøjtebaner eller julekoncerter. Disse arrangementer er ofte fyldt med julestemning og kan være en fornøjelig oplevelse for hele familien.

Julefilm og læsning: Lav en liste over dine yndlingsjulefilm og -bøger. Lav en hyggekrog med tæpper og puder og nyd en aften med god underholdning.

Tag ud i naturenGå ture i naturen og nyd vinterens skønhed. Frisk luft og naturens ro kan være en velkommen kontrast til julens travlhed.

Husk, at den hyggelige jul ikke nødvendigvis handler om materielle gaver, men om de øjeblikke, du deler med dem, du holder af. Skab jeres egne juletraditioner og inviter familien til hyggelige sammenkomster - det er det, der gør decembermåned så særlig.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.