Børnetøj i merino uld

Must haves - Dit barns forårsgarderobe

Børn i uldtøj

Forår i luften - hvordan forbereder jeg mit barns garderobe?

Foråret er en fantastisk tid på året, hvor vi kan nyde solen og det varmere vejr. Det er også en tid, hvor garderoben skal opdateres med nye stykker, der både er passende til sæsonen, men også passende til barnets størrelse. Hos Little Savage anbefaler vi at inkludere nogle alsidige stykker tøj i dit barns forårsgarderobe, og vi mener, at merinould er en af de bedste materialer at vælge.

Merinould - det perfekte valg uanset vejr

Merinould er et naturligt materiale, der er både alsidigt og holdbart. Det er også et materiale, der er egnet til alle årstider, da det holder på varmen om vinteren, og er åndbart og køligt om sommeren. I modsætning til andre materialer som cashmere, som er mere sart og ikke så slidstærkt, er merinould mere holdbart og kan holde til en aktiv livsstil, hvilket gør det perfekt til børn. Det er perfekt til det danske forår, hvor vejret kan være uforudsigeligt. En cardigan i merinould er et godt valg, da det er både praktisk og stilfuldt. Cardiganen kan bæres over en skjorte eller t-shirt og kan nemt tages af, hvis barnets temperatur stiger i løbet af dagen.

En anden ting, som er vigtig i din forårsgarderobe, er et par gode bukser. Hos Little Savage anbefaler vi at vælge bukser i merinould, da det er et materiale, der er både åndbart og varmt, og samtidig er det blødt og behageligt mod huden. Bukser i merinould kan bruges til alle former for aktiviteter, fra at lege i parken til at tage på eventyr i skoven.

Bæredygtigt valg

En anden fordel ved merinould er, at det er et naturligt materiale, der ikke kræver så meget vask som andre materialer som bomuld f.eks. Det er også mere holdbart end bomuld, hvilket betyder, at det vil holde længere og dermed reducere mængden af tøj, der skal produceres. I denne forårssæson, anbefaler vi derfor at opgradere og inkludere merinould i garderoben. Det er et alsidigt og naturligt materiale, der er perfekt til børn og voksne, og som vil holde i mange år fremover. Så hvorfor ikke investere i et stykke af høj kvalitet?

Alt i alt er forårsgarderoben en god mulighed for at investere i nogle kvalitetsprodukter i merinould, som kan bruges i mange år. Hos Little Savage fokuserer vi på kvalitet og holdbarhed, og derfor laver vi ikke kollektioner af bæredygtige hensyn. Vi producerer kun det, vi sælger, for at undgå spild og sikre, at vores produkter er i høj kvalitet. Derfor har vi heller ingen sæsonvarer, men i stedet basic garderobe der kan bruges hele i året, sommer som vinter, i forskellige sammenhæng og i flere lag, afhængig af vejret. Det giver så god mening at bruge det samme tøj til mange forskellige funktioner, tæt på kroppen eller som lag over andet tøj.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.