Børnetøj i merino uld

Mød vores ambassadører: Simone

Mød vores ambassadører: Simone
Vi har talt med Simone, som har Instagramprofilen @simonestaehrkeller. Simone Stæhr Keller, 33 år og gift samt mor til fire børn. Familien bor i Lyngby og Simone elsker at være kreativ både med fotografering og med børnene. Her vil hun dele sine oplevelser med merinould fra Little Savage:
"Jeg husker tydeligt, da jeg første gang åbnede en pakke og så tøjet fra Little Savage. En af mine aller største svagheder er fint (og ikke mindst lækkert) tøj til de små, og da jeg så det søde slangebøsse-print på den lille body til min dreng på 9 måneder, var jeg solgt! Den er så fin og praktisk." Hun forelskede sig hurtigt i vores æstetiske og tidløse design, men fandt hurtigt ud af, at uldtøjet kunne mere end blot at se fint ud.
Merinould er en helårs uld og er derfor god både sommer og vinter. Vores tøj laves i dobbeltstørrelser, så baby kan have glæde af tøjet i længere tid. Det har Simone haft stor glæde af og fortæller: "I sommer kravlede han rundt kun i den lille body, og nu hvor han er 14 måneder, har han stadig glæde af den pga. af de to rækker knapper i bunden som kan tilpasses, når han vokser. Så nu i de kolde måneder, er den bare en rigtig dejlig undertrøje." En kombination af helårs ulden, strækbar materiale og funktionel design, giver i vores verden stor værdi og længere levetid for vores produkter. Simone erkender dog, at uld ikke altid har været en favorit i familien og uddyber: "Den anden ting som vi godt kan lide er kvaliteten! Udover min lille dreng, har jeg også tre større piger, og til dem har jeg aldrig kunne bruge uld fra andre mærker, fordi det kradser dem, men tøjet fra Little Savage er altså utrolig blødt og ikke mindst slidstærkt."
Det skal dog nævnes, at forarbejdningen af uld nu om dage gør, at man får et resultat der ikke kradser. Derfor kan vi roligt aflive myten om, at uld kradser og ikke er for børn. Vores merinould er ikke bare smørblød, men også hypoallergen. 
Vi har spurgt Simone, hvilke af vores produkter, som er favoritten i øjeblikket og til det svarer hun: "Mit yndlingsprodukt lige nu er helt klart køredragten i børstet uld. Den bruger vi hver dag til luren udenfor i barnevognen. Vi har den også med i vuggestuen, hvor personalet er glad for at bruge den, da dragten er praktisk med ombukket ved hænder og fødder, så man slipper for futter og vanter." 
Det er ikke blot funktionaliteten, som begejstrer hos Simone, men også de søde små detaljer ved kørerdragten: "Udover at være praktisk, så elsker jeg også bare synet af min lille dreng i den lækre dragt. Når man lige slår den fine hætte op om hovedet, og de små bamseører på hætten kan ses, så er jeg igen bare solgt!"
Vi er taknemmelige for Simone og alle vores ambassadører, der er med til at forme Little Savage-fællesskabet. Vi ønsker at skabe et rum, hvor vores fælles værdier for bæredygtighed og kvalitet kan deles og fejres. Vi ser frem til at præsentere dig for flere inspirerende individer, der deler vores rejse og værdier. Tak, Simone, for at være en del af vores Little Savage-familie!

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.