Naturen møder bylivets pulserende energi

Hos Little Savage forstår vi de travle liv i storbyen og behovet for praktisk og komfortabelt tøj til børnene. Vi tror på, at selv i byens travlhed bør børn have mulighed for at opleve naturen og udforske verden omkring dem. Hos Little Savage handler det ikke kun om at klæde børnene på; det handler om at skabe et univers, hvor de kan udforske, lege og føle sig tæt på naturen, selv midt i byens puls. Vores tøj opfordrer til leg og bevægelse og giver børnene mulighed for at føle sig tæt på naturen helt tæt på kroppen.

Vi forstår vigtigheden af at lade børn være børn og lade dem udforske verden omkring dem med nysgerrighed og glæde. Derfor er vores tøj designet til at være praktisk og funktionelt samtidig med, at det er stilfuldt og behageligt. Fra vores bløde merinouldbodystockings til vores alsidige heldragter og natdragter, vores kollektion har alt hvad dit barn behøver for at bevæge sig frit og lege ubesværet.

Merinould - den perfekte følgesvend til aktive bybørn:

I en travl bysomgivelse kan det være en udfordring at opretholde forbindelsen til naturen, men med Little Savage tøj af merinould bliver det en smule lettere. Merinould er et naturligt materiale, der bringer naturens kvaliteter direkte til byens børn. Byens børn kan få glæde af merinouldens unikke egenskaber, der gør det til det ideelle valg til at bringe naturen tættere på. Merinould er kendt for at være åndbart og temperaturregulerende, hvilket betyder, at det holder børnene varme om vinteren og kølige om sommeren. Dette er særligt vigtigt i byen, hvor temperaturen og klimaet kan variere markant fra dag til dag. Derudover er merinould utroligt blødt og behageligt mod huden, hvilket gør det perfekt til børn, der er følsomme over for andre materialer. Dette gør det muligt for børnene at nyde alle fordelene ved naturen uden at skulle bekymre sig om ubehag eller irritation.

Med Little Savage tøj af merinould kan de små nyde naturen, uanset hvor de er i byen. Fra en tur i parken til en gåtur langs stranden, merinouldtøjet giver dem mulighed for at udforske og opleve verden omkring dem med komfort og stil. Det er en måde at bringe naturen ind i hverdagen og skabe en forbindelse til omgivelserne, selv midt i byens travlhed.

Merinould er kendt for sin blødhed, åndbarhed og temperaturregulerende Det er også naturligt strækbart, hvilket giver børnene mulighed for at bevæge sig frit og lege uden begrænsninger. Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, har vi tøj til alle sæsoner.

Vores helårs kollektion består af de velkendte hipsterhuer, bodystockings med 2 rækker knapper og utrolige bløde heldragter, som både kan bruges som undertøj og nattøj. Vi har et lækkert udvalg af cardigans, t-shirts og landærmet bluser, som alle kan mixes og matches med vores populære bukser (combi pants). I vores faste kollektion finder du også børstet merinould, som minder om en fleece, dog uden polyester, da vi mener at plastik hverken hører til i naturen eller på børnenes krop. Derfor består vores børstet uld, ligesom vores andre styles, kun af 100% merinould. Du finder søde bamsejakker, lune og sved absorberende veste, varme bukser og den blødeste og lækreste kørerdragt.

Find os i København:

Besøg vores butik og showroom i hjertet af København og oplev vores kollektion af kvalitetstøj til børn i alle aldre. Vi er stolte af at tilbyde praktisk, lækkert og bæredygtigt tøj, der giver børnene mulighed for at udforske og nyde bylivet med glæde og komfort.

Velkommen til Little Savage - hvor det bedste fra naturen møder bylivets pulserende energi.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.