Ny butik i Carlsberg Byen

Ny butik i Carlsberg Byen

Little Savage udvider med ny fysisk butik. Vi tror på, at vores kunder fortjener mere end blot et online køb - de fortjener en autentisk og engagerende oplevelse, hvor de kan se, røre og prøve vores produkter før de træffer deres endelige valg. Derfor ønsker vi at udvide vores tilstedeværelse og bringe vores fantastiske high end merinould til endnu flere kunder! Vi åbner vores anden butik, selv i en tid, hvor e-handel oplever en stigende vækst, og mange fysiske butikker desværre må lukke ned. Trods denne tendens mener vi fortsat på vigtigheden af nærvær og den fysiske oplevelse, når det kommer til at handle og interagere med vores produkter.

Vores nye butik er beliggende i den blomstrende bydel, Carlsberg Byen, og vi ser frem til at blive en del af det spændende miljø. Med sin centrale placering og dynamiske atmosfære er Carlsberg Byen det perfekte sted for os at etablere vores næste kapitel. Med den nye adresse ser vi frem til at komme tættere på  kunderne i Valby, Vesterbro og Frederiksberg. Placeringen vil være i handelsgaden, Flaskehalsen 16, som allerede er fyldt med kreative design koncepter og inspirerende butiksuniverser. 

"At åbne i Carlsberg Byen er et stort skridt for os, og vi glæder os især til at rykke ind i Flaskehalsen, som er kendt for sit unikke lille samfund af kreative sjæle og innovatører. Det er en helt særlig mulighed for at bringe vores passion for bæredygtigt børnetøj endnu tættere på kunderne i et levende og kulturelt rigt område, og vi ser frem til at byde familier velkommen i butikken, og til at blive en del af det lokale fællesskab."

- Bettina Foltinger, stifter af Little Savage

Udvalget er den samme, det betyder at du kan shoppe bodystockings, bukser, t-shirts, heldragter og meget mere til baby og småbørn. Alt sammen i 100% merinould. Lanceringen af vores nye 100% hør kollektion falder samme tidspunkt som åbningen af den nye butik. Det betyder at du også kan finde de 3 nye hør styles (kjole, skjorte og bukser) i Carlsberg Byen.

Den officielle åbning bliver lørdag den 4. maj 2024. Her inviterer vi naboer, kunder, samarbejdspartnere og nysgerrige på en lille fejring, hvor der bliver serveret alkoholfri og læskende drikke fra ISH Spirits. Derudover vil der være goodiebags sponsoreret af naboer, herunder Hotel Otillia, YO Studios, Cana Care, Encoded, Økoskabet mfl. De 10 første kunder får desuden en ekstra lille gave. For ar fejre åbningen vil der være 35% på hele kollektion (gælder kun i Carlsberg Byen d. 4/5).

Tag godt imod vores nye butik!

Vores butik i indre by (Læderstræde 13) vil køre som den plejer.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.