Opgrader sommer garderoben med vores hør kollektion

hør baby tøj

Vores tøj er designet til travle forældre i byen, der ønsker at give deres børn det bedste fra naturen, kombineret med stil og komfort. Vores nye kollektion i hør er ingen undtagelse. Hør er et naturligt materiale, der er perfekt til de varmere måneder, og vi har gjort os umage for at sikre, at vores tøj ikke kun er smukt og funktionelt, men også miljøvenligt og skånsomt mod dit barns hud.

Naturlige egenskaber

Hør er kendt for sine fremragende naturlige egenskaber, der gør det ideelt til forår og sommer. Det er et let og åndbart materiale, som hjælper med at regulere kropstemperaturen, så dit barn kan holde sig kølig på varme dage. Hør har også en naturlig evne til at absorbere og frigive fugt hurtigt, hvilket gør det utroligt behageligt at have på. Derudover er hør allergivenligt og skånsomt mod følsom hud.

Hør er også bemærkelsesværdigt slidstærkt, hvilket betyder, at det kan modstå de mange eventyr og aktiviteter, som børn elsker at deltage i. Fra leg i parken til vandreture i skoven, vil Little Savages hør kollektion holde dit barn komfortabelt og stilfuldt, samtidig med at tøjet bevarer sin form og funktion.

Oeko-Tex certificeret

Alle vores styles er naturligvis Oeko-Tex certificeret. Det betyder, at stoffet er testet for skadelige stoffer og fundet fri for dem. Oeko-Tex certificeringen sikrer, at tøjet er sikkert for dit barn at bære og ikke indeholder kemikalier, der kan være skadelige for deres helbred eller hud. 

Oeko-Tex certificeringen er en global standard for tekstiler, der sikrer, at produkterne opfylder strenge krav til sundhed og sikkerhed. Ved at vælge Oeko-Tex certificerede materialer, kan du være sikker på, at vores tøj ikke kun er fri for skadelige kemikalier, men også er produceret på en måde, der tager hensyn til både menneskers og miljøet.

Pleje af hør

Hør er ikke kun smukt og funktionelt, men også utroligt let at pleje. Her er nogle tips til at holde dit hørtøj i topform, så du kan få glæde af det i flere generationer:

  • Vask: Hør kan vaskes i maskinen ved en lav temperatur eller håndvaskes med et mildt vaskemiddel. Undgå at bruge blegemiddel, da det kan beskadige fibrene. Det er bedst at bruge et skånsomt vaskemiddel, der er fri for hårde kemikalier og parfume, for at beskytte både tøjet og dit barns hud.
  • Tørre: For at bevare hørens naturlige udseende og blødhed, anbefales det at hænge tøjet til tørre. Hvis du vælger at bruge tørretumbler, skal du bruge lav varme. Hængning til tørre hjælper med at bevare tøjets form og forhindrer krympning. Desuden tørrer det hurtigt.
  • Blødere og mere slidstærkt: En af de fantastiske ting ved hør er, at det bliver blødere og mere komfortabelt efter hver vask. Hørens fibre bliver også stærkere med tiden, hvilket betyder, at tøjet kan modstå slid og holde i mange år. Dette gør hør til en fremragende investering, da det ikke kun er komfortabelt og stilfuldt, men også holdbart og langtidsholdbart.

Køb med god samvittighed

Hos Little Savage laver vi tøj for naturen og dit barns velvære. Vores hør kollektion er skabt med omtanke for miljøet og bæredygtighed. Når du køber vores tøj, kan du have god samvittighed, velvidende at du vælger produkter, der er gode for både dit barn og planeten.

Vi tror på, at god kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Derfor bruger vi kun de bedste materialer og arbejder med fabrikanter, der deler vores værdier om ansvarlig produktion. Vores tøj er designet til at holde længere, både hvad angår kvalitet, design og udtryk. Dette betyder, at vores tøj kan gå i arv gennem generationer, hvilket reducerer behovet for konstant at købe nyt og dermed mindsker vores miljømæssige fodaftryk.

Se kollektionen

Du kan opdage vores smukke hør kollektion online eller besøge vores fysiske butikker i København:

  • Indre By: Læderstræde 13, 1201 København K
  • Carlsberg Byen: Flaskehalsen 16, København V

Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde det perfekte tøj til dit barn, der kombinerer naturens bedste egenskaber med tidløst design og høj kvalitet. Hos Little Savage er vi dedikerede til at skabe tøj, der opfordrer til leg og bevægelse, og som giver børnene de bedste forudsætninger for at udforske verden omkring dem.

Vores tøj er ideelt til enhver sæson og passer perfekt til både drenge og piger. Vælg Little Savage for et naturligt, stilfuldt og bæredygtigt valg til dit barns garderobe.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.