Bliv klogere på bæredygtighed

Simple Living

Little savage merinould til baby og børn

Hvad er 'simple living'?

Simple living er en livsstil, der handler om at forenkle ens liv og fokusere på det, der virkelig betyder noget. Det er en bevidst tilgang til livet, der vægter værdier som minimalisme, bæredygtighed, mindfulness og balance. I simple living handler det om at reducere overforbrug, materielle besiddelser og kompleksitet i hverdagen. Det kan indebære at fravælge unødvendige ting, stræbe efter et mere minimalistisk hjem og garderobe samt reducere forbrug og fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Simple living handler også om at fokusere på de vigtige ting i livet, såsom relationer, sundhed, personlig udvikling og nærvær. Det handler om at skabe mere tid og rum til at gøre de ting, der bringer glæde og tilfredshed. Bæredygtighed er også en vigtig del af simple living. Det indebærer at træffe valg, der er gode for miljøet og respekterer naturen. Det kan betyde at reducere affald, bruge genanvendelige produkter, vælge økologiske og lokale varer samt være opmærksom på ens økologiske fodaftryk.

Mindfulness og balance er også centrale elementer i simple living. Det indebærer at være til stede i nuet, være taknemmelig for det, man har, og finde balance mellem arbejde, fritid og hvile. Det kan også inkludere at prioritere tid til selvpleje, meditation eller andre aktiviteter, der fremmer indre ro og trivsel. Simple living er en individuel rejse, og der er ingen "rigtig" eller "forkert" måde at praktisere det på. Det handler om at finde den balance, der passer bedst til ens egen livsstil og værdier. Ved at forenkle ens liv og fokusere på det essentielle kan simple living bidrage til mere glæde, frihed og tilfredshed i hverdagen.

Hos Little Savage går vi inde for 'Simple Living'

Simple living indebærer ofte at reducere unødvendige forbrugsvaner og materialistiske ønsker. Det handler om at være mere bevidst om ens forbrug, træffe velovervejede købsbeslutninger og undgå at blive fanget i en cyklus af konstant jagt efter flere ting og statussymboler. Mange mennesker, der omfavner simpel livsstil, fokuserer på at have færre ejendele og leve mere bæredygtigt.

Disse værdier og tankegang deler vi også hos Little Savage. Vi har valgt at lægge vores fokus på tidløse stykker, der kan bruges sæson efter sæson. Ved at tilbyde tøj og tilbehør, der ikke er så udsat for mode- og trends, kan vi være med til at opfordre forældre til at træffe mere bevidste købsbeslutninger og undgå at skulle erstatte garderoben ofte. Vi laver klassiske og ikke for komplekst tøj for at appellere til forældre, der foretrækker enkelhed og mindre visuel støj i deres børns garderobe. Vi udgiver ikke kollektioner, men i stedet NOOS (never out of stock) varer, som kan bruges år efter år - eller rettere gå i arv, da babyer jo vokser hurtigt. Det gør netop, at man som forældre og forbruger skal være særlig opmærksom på, hvordan ens købsvaner ser ud. Køb kun hvad der er muligt og gerne tøj der kan bruges i længere tid. Derfor laver vi udelukkende tøj i helårs merinould og med flere funktioner. Vi har ikke brug for mere tøj, men bedre tøj.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.