Sommer sale, sommerudsalg, season sale

Sommer sale, sommerudsalg, season sale

Sommeren er for alvor over os, og vi håber, I nyder solen og varmen. Vi vil gerne tage et øjeblik af jeres tid til at tale om noget, der ligger os meget på hjerte hos Little Savage - nemlig vores engagement i at bekæmpe køb-og-smid-væk-kulturen.

I denne tid er der mange af os, der fristes af de store sommerudsalg, hvor priserne er skruet helt i bund. VI forstår godt, hvorfor det kan være svært at modstå de gode tilbud, men det er vigtigt at indse, at denne kultur fører til overforbrug og spild af ressourcer. Vi ender med at købe mere, end vi egentlig har brug for, og det påvirker vores miljø negativt.

Der er dog også en forståelse for, at forbrugeren efterspørger og handler efter disse sales, især når vi står over for udfordringer som inflation. Desværre er, at mange modevirksomheder er afhængige af disse årlige udsalg for at opretholde omsætningen. Alternativet er, at tøjet bliver overflødigt og ender direkte i affaldet.

Vi mener, at det er på tide at 'opdrage' os selv til at tage mere bæredygtige valg, når vi shopper. Hos Little Savage har vi valgt at gå imod strømmen ved at fokusere på NOOS-varer (Never Out Of Stock). Disse varer er tidløse og holdbare, og de kan bruges året rundt, uanset trends og sæsoner. Ved at investere i kvalitetsprodukter med lang levetid kan vi være med til at reducere mængden af tøj, der ender som affald efter en kort periode. Vores sortiment af NOOS-varer er nøje udvalgt for at være alsidigt og egnet til alle årstider. Ved at vælge tidløse stykker kan du skabe en minimalistisk garderobe, der varer længe og kan gå i arv til fremtidige generationer eller genbruges.

Et eksempel er vores 100% merinould til børnetøj. Ulden har fantastiske egenskaber, der gør den egnet til både sommer og vinter. Vi mener, at børnetøj, der skal følge med i en hurtig voksende alder og størrelse, skal kunne holde og være skånsomt mod miljøet. Derfor arbejder vi med naturlige materialer og giver tøjet flere funktioner.

Det er vigtigt at bemærke, at NOOS-varer ikke kan stå alene. Vi er også nødt til at finde løsninger på den store mængde tøj, der hvert år ender i forbrændingen. Sidste år præsenterede EU-Kommissionen en grøn tekstilstrategi med målet om at skabe en modstandsdygtig og bæredygtig tekstilbranche. Denne strategi vil hjælpe virksomhederne i EU med at gå mod en klimaneutral og cirkulær økonomi, hvor miljøet skånes i alle led af forretningen. Vi opfordrer alle i branchen til at inspirere og støtte hinanden i udviklingen mod en mere cirkulær modebranche.

Del gerne dette budskab med jeres netværk, så vi sammen kan sprede bevidstheden og vigtigheden af bæredygtige forbrugsvaner. Lad os handle med omtanke og skabe en verden, hvor holdbare produkter er i fokus!

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.