Hvorfor har Little Savage ikke udsalg?

merinould udsalg

Hos Little Savage tror vi på, at bæredygtig mode handler om mere end blot at følge sæsonens trends og skabe tøj af miljøvenlige materialer. Vi har valgt en alternativ tilgang til design og produktion af børnetøj ved at skabe en helårs merinouldkollektion med tidløse design, farver og mønstre. Dette er ikke blot tøj - det er en investering i kvalitet, holdbarhed og udtryk, skabt til at blive brugt og elsket i flere generationer.

En afgørende forskel ved Little Savage er vores beslutning om ikke at følge den traditionelle modecyklus. Vi laver ikke kollektioner baseret på sæsoner, og vi lancerer ikke nye styles med hvert skift i vejr eller mode. I stedet har vi skabt en kernekollektion af merinouldtøj, der forbliver konstant i kvalitet og design året rundt. Vi er stolte af vores NOOS kollektion.

Vores tøj er ikke kun skabt til at være tidløst i æstetik, men også i holdbarhed. Derfor er vi imod brugen af udsalg, såsom vinterudsalg eller summer sale. Vores priser er nøje fastsat efter kvaliteten af vores produkter. Vi mener, at kunderne altid skal kunne regne med at få det bedste merinould til en retfærdig pris, uanset tidspunktet på året.

Mange af vores favoritstyles forbliver uændrede, og det er med vilje. Vi tror på at skabe tøj, der ikke blot er trendy for en sæson, men som kan blive en del af familiens historie. Det er en investering, der varer, og vi er stolte af at se vores tøj gå fra generation til generation uden at miste sin kvalitet.

Vi værdsætter vores kunders loyalitet og ønsker at belønne det. Som et alternativ til udsalgspriser, får du på vores webshop altid -15% rabat ved køb af mindst 3 styles. Det giver dig mulighed for at mixe og matche vores tidløse merinouldkollektion på tværs af vejr, begivenheder og dit barns udvikling. Det er vores måde at takke dig for at vælge bæredygtighed, kvalitet og en tidløs tilgang til mode hos Little Savage. Din tilfredshed betyder meget for os, derfor laver vi indimellem eksklusive priser for tilmeldte af vores nyhedsbrev.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.