Børnetøj i merino uld

Vi har fundet forårets uundværlige item

Vi har fundet forårets uundværlige item

Forårsklar med Little Savage: Den ultimative uldvest til børn

Er din lille dreng eller pige klar til forårets eventyr? Vi har fundet årets uundværlige item til garderoben - den uimodståelige uldvest fra Little Savage!

Fremstillet af 100% merinould og fri for syntetiske fibre, er denne vest en sikker vinder, når det gælder om at holde dit barn varmt og hyggeligt på kølige forårsdage. Uanset om du leder efter noget neutralt og alsidigt eller ønsker at tilføre et strejf af farve til dit barns garderobe, har vi noget for enhver smag. 

Vores børstede uld vest er mere end bare en jakke - det er en overgangsjakke, der tager dit barn fra de kølige morgener til de lunere eftermiddage med lethed og stil. Den bløde uld føles som en varm krammer, der omslutter dit barn og giver den perfekte balance mellem komfort og funktionalitet. Forårssæsonen er en tid, hvor vejret kan være alt fra varmt til køligt, og det er her vores børstede uldvest træder til som den perfekte overgangsjakke. Lavet af 100% merinould, er vores vest ikke kun varm og lun, men også utroligt blød og behagelig at have på, uanset hvor længe legene varer.

Vesten findes HER i farverne 'Agave', 'Nougat' og 'Rust', alle unisex farver, som passer uanset køn. Den praktiske lynlås gør det nemt for dit barn at klæde sig på og af, hvilket er ideelt til de travle morgener, når legene kalder eller dit barn skal lære at klæde sig af og på helt uden problemer. Er du mere til veste uden lynlås, har vi lavet vores bud på en skøn vest i verdens blødeste alpaca uld. Find den HER.

Alpaca uld er kendt for sin exceptionelle blødhed og lethed. Det føles som at svøbe dine børn i en varm, fluffy sky, der omfavner dem med ømhed og komfort. Det er det perfekte valg for dine små eventyreres sarte hud, da det er naturligt hypoallergenisk og blidt mod huden. Alpaca uld er ikke kun blødt, det er også utroligt åndbart og temperaturregulerende. Det holder dine børn varme om vinteren og kølige om sommeren, hvilket sikrer, at de altid er komfortable uanset vejrforholdene. Det er som naturens eget termoregulerende mirakel!

Hos Little Savage ønsker vi at gøre shopping så nemt som muligt for dig. Når du køber hos os, tilbyder vi fri fragt ved køb over 699,-, så du kan shoppe med lethed og nyde bekvemmeligheden ved at få dine varer leveret direkte til din dør. Ønsker du at hente den i vores fysiske butik på Læderstræde 13 i København, så kan du gøre det helt gratis.

Så gør dig klar til forårssæsonen med Little Savage, og tilføj vores uimodståelige uldvest til din lille drengs eller piges garderobe i dag! Shop fysisk, online eller kontakt os for mere information - vi er her for at hjælpe dig med at skabe magiske forårsminder med dit barn.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.