Børnetøj i merino uld

Hvad betyder det, at vores merinould er en helårs uld?

baby tøj merinould

Merinould er en type uld, der kommer fra merino får, der primært findes i Australien og New Zealand. Merinouldsfibre er super tynde, fine og bløde sammenlignet med andre typer uld. Dette gør merinould behageligt mod huden og mindre tilbøjeligt til at forårsage kløe eller irritation. Merinoulden er desuden er kendt for sine unikke egenskaber og anvendelser over hele året. 

Myte: "Uld er for vamrt"

Dette er en gammel skrøne! Her er 10 grunde til, hvorfor merinould kan bruges hele året:

1. Temperaturregulering: Babyer og småbørn har svært ved at regulere deres kropstemperatur effektivt, og deres temperaturbehov kan variere. Merinouldstøj hjælper med at opretholde en behagelig kropstemperatur ved at isolere mod kulde og samtidig give åndbarhed. Det betyder, at babyer og småbørn kan holdes varme om vinteren og kølige om sommeren.

2. Blødhed og komfort: Babyers og småbørns hud er sart og følsom, og derfor er blødt og behageligt tøj afgørende. Merinould er kendt for sin blødhed og giver en behagelig fornemmelse mod huden. Det reducerer risikoen for irritation og ubehag, hvilket sikrer, at babyer og småbørn føler sig godt tilpas hele dagen.

3. Fugtabsorbering: Babyer og småbørn sveder naturligt, og deres tøj kan blive fugtigt og ubehageligt. Merinould absorberer fugt fra babyens hud og hjælper med at opretholde en tør og behagelig tilstand. Det reducerer risikoen for hudirritation og holder babyens hud sund og fri for fugtrelaterede problemer. Desuden er merinould super godt til de aktive børn, da merinouldens naturlige egenskaber sørger for høj komfort og dermed mange timers bekymringsfri leg og aktivitet.

4. Naturlig lugtregulering: Babyer og småbørn kan undertiden have en tendens til at udvikle lugt i deres tøj på grund af sved og spildte mad. Merinould har naturlige antibakterielle egenskaber, der hjælper med at modstå lugtdannelse. Det betyder, at tøjet af merinould forbliver friskere og kræver færre hyppige vask. Sørg blot for at duppe snavs, så snart det kommer på tøjet, så kan I med fordele springe nogle vask over og dermed spare på vask af tøj.

5. Allergivenlig: Babyer og småbørn kan have sart og følsom hud samt allergiske reaktioner. Merinould er generelt hypoallergen og mindre tilbøjelig til at forårsage irritation eller allergiske reaktioner. Det er et skånsomt valg for babyer og småbørn med sensitiv hud eller tendens til allergi. 

6. Bevægelsesfrihed: Merinouldstøj er let og strækbart, hvilket giver babyer og småbørn mulighed for ubesværet bevægelse og leg. Det tillader fri bevægelse af arme, ben og krop, hvilket er vigtigt for deres udvikling og trivsel.

7. Holdbarhed: Merinould er kendt for sin holdbarhed og lang levetid. Babyer og småbørn vokser og bevæger sig meget, så holdbart tøj er afgørende. Merinouldstøj kan modstå gentagen brug, vask og slid, hvilket gør det til en holdbar investering.

8. UV beskyttende: Den tætte struktur af uldfibre fungerer som en naturlig barriere mod solens skadelige ultraviolette stråler. Uld kan absorbere og blokere en del af UV-strålerne, hvilket gør det til en effektiv beskyttelse mod solskader på huden.

9. Brandmodstand: Uld er kendt for at være brandmodstandsdygtig. Den har en høj tærskel for varme og flammer, hvilket betyder, at den ikke let antændes eller smelter. Dette gør uld til et sikkert valg, især når det kommer til brandsikkerhed.

10. Bedre søvn: Nyere forskning viser, at babyer sover bedre med merinould sammenlignet med andre tekstiler. Merinouldens beroligende egenskaber gør, at babysøvnen optimeres. Dette kan du læse meget mere om lige her.

Så uanset om det er sommer eller vinter, kan merinould være en ideel valgmulighed på grund af dens temperaturregulerende egenskaber, åndbarhed, fugtabsorbering, isolering, lugtregulering, blødhed og holdbarhed.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gå til toppen

Til alle 4 årstider

Merinould er fantastisk til at regulere kroppens temperatur. Når det er koldt, vil ulden holde dit barn varm, og når det er varmt, virker uld kølende.

Naturens eget materiale

Vores produkter er strikket og vævet af det blødeste rene merinould.
For naturen og dit barns skyld.

En tryg søvn i merinould

Merinould er med til at holde dit barns krop i balance og giver dermed dit barn en god og tryg søvn.

Nemt at holde

Vores produkter kan maskinvaskes på 40 grader. Centrifugeres let og tørretumbles ved lav temperatur.